Water uit kraan

Het water uit de kraan in de vakantiehuizen en Safaritenten is drinkbaar. Mogelijk smaakt het iets anders omdat het niet uit zandgrond maar uit kalkgrond wordt gewonnen. Daardoor kan ook de koffie en/of de thee iets anders smaken. In de supermarkt zijn veel soorten water te koop.

Dekbedden en kussens

De dekbedden en kussens in de huizen en safaritenten zijn synthetisch. Ze zijn warm in koele nachten en licht van gewicht.

Allergie en aandoeningen luchtwegen

Voor zomergasten met klachten aan de luchtwegen of allergieën hebben wij een beperkt aantal vakantiehuizen beschikbaar waar geen huisdieren welkom zijn. U kunt op de reservering aangeven dat er extra goed stof gezogen moet worden in uw vakantiehuis zodat het huis zoveel mogelijk stofvrij is.

Kinderbedje

Wij verhuren voor uw kleinste een babybedje. Dit is een houten kinderledikantje met een dik matrasje en  een overtrek. Geschikt tot maximaal 2 jaar. Bij de reservering kunt u dit aangeven. Wel graag zelf een lakentje, dekentje en/of trappelzak meenemen. Ook verhuren we kinderstoelen.

Weber BBQ

Wij verhuren Weber BBQ’s die we op het terras plaatsen. U kunt bij ons een starter lenen om het vuur goed op gang te krijgen. In de BBQ ligt ook een grote vuilnis zak waar u aan het einde van de vakantie het restant kolen en de as kunt legen.

Aanhangers

Mocht u met een aanhanger komen dan moet deze boven na uitgepakt te zijn op de grote parkeerplaats boven bij de entree worden geparkeerd tijdens uw verblijf. Wilt u hierover contact opnemen met de receptie.

Campers en Caravans

Het is verboden om in een camper of caravan op het terrein of de parkeerplaats te overnachten. Mocht u met een caravan komen wilt u dan met de receptie overleggen of het mogelijk is deze voor een hele korte periode op de grote parkeerplaats boven te plaatsen.

Bezetting van de vakantiehuizen

Het is niet toegestaan met meer mensen dan het aantal bedden in de vakantiehuizen en/of Safaritenten te verblijven. Mocht u bedden vrij hebben en onverwachts bezoek/logés krijgen, neem dan contact op met de receptie over de mogelijkheden.

Elektrische auto’s 

Elektrische auto’s zijn welkom op het park. Het is echter verboden uw elektrische auto vanuit het vakantiehuis op te laden. Wilt u uw auto opladen neem dan daarover contact op met de receptie.   

Betalen in de supermarkt met pin code – voorkom een dubbele afschrijving

In de Franse supermarkt ligt ook het tempo lager. Er wordt nog betaald met cheques en een uitgebreid praatje met de cassière is heel gewoon. Als u betaald met een pin kaart let dan op. Er wordt eerst een bevestiging gegeven dat uw pincode goed is. Laat de kaart dan nog even zitten tot dat het apparaat zegt ‘ paiement accepté’ of ‘ retirer’ votre kaart. Dat voorkomt dubbele afschrijvingen.

Mocht  u de kaart toch té vroeg uit het apparaat trekkken wordt dit bedrag als ‘in behandeling’ geboekt maar niet afgeschreven. Het kan wel 14 dagen duren voordat dit niet afgeboekte bedrag weer verdwijnt.

Parkreglement van Village de Montmarsis

Hier kunt u het park reglement vinden.