Zodra de zon schijnt lopen de terrasjes vol. Dat gebeurt ook in januari al regelmatig. Vanaf het voorjaar is een genieten van een vers kopje koffie, glas wijn of Pernod op een van de vele terrassen in Gourdon, Sarlat en omliggende plaatsen. Op lange zomer avonden wordt er tot laat gegeten op de terrassen.

Gezellig uit eten in Gourdon

Al jaren favoriet is het restaurant ‘Le Pot Occitan’ aan de ringweg in Gourdon tegenover de parkeerplaats bij het postkantoor. Hier is ook een Tabac gevestigd.

In een gezellige ambiance wordt u gastvrij ontvangen. De gevarieerde kaart biedt voor ieder iets lekkers. Of het nu een lokaal gerecht is zoals eend of wat internationaler zoals een van de vele huisgemaakte hamburgers.

U kunt hier terecht voor een drankje op het terras, de lunch of in de avond vanaf 19.00uur. Reserveren is aanbevolen, dat kan via de receptie of rechtstreeks bij het restaurant. 

Le Pot Occitan,  39, Boulevard Mainiol, 46300 Gourdon. 
Telefoon: 0033 (0) 565 41 11 81

Heerlijk uit eten

In de Lot kan men heerlijk genieten van lokale menu’s of exclusieve menu’s met regionale ingrediënten. Les Bonnes Tables du Lot staan garant voor een heerlijke avond uit eten. De chefs van deze restaurants heten u van harte welkom.

Op zo’n half uur rijden van Gourdon vindt u het restaurant Les Vieilles Tours. Gelegen in een prachtige omgeving dichtbij Rocamadour kunt u hier genieten van een prachtig diner en een gastvrij onthaal. Mocht u hier willen eten ? Boek dan via de receptie van Montmarsis en krijg een bijzonder aperitief aangeboden.