Luxe en ruimte om te genieten

4-persoonshuizen type B

Deze luxe en zeer ruime vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 personen. Het huis beschikt namelijk over 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Deze huizen hebben hetzelfde leef oppervlak als de 6 persoonshuizen, door de 2 slaapkamers slechts geschikt voor 4 personen.

Inrichting

Deze vakantiehuizen zijn allemaal op persoonlijke en smaakvolle wijze ingericht met zit- en eethoek. Voor de koudere periodes beschikken deze huizen over comfortabele vloerverwarming in de woonkamer. In ieder huis is internet en televisie met Nederlandse, Franse en Duitse zenders.

De keuken is voorzien van keukenapparatuur van goede kwaliteit en zeer goed geoutilleerd. Een vaatwasser, magnetron, koelkast, elektrische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker maken het verblijf tot een echte vakantie. Tevens is er een wasmachine en een stofzuiger in de huizen aanwezig. Alle wandcontactdozen (stopcontacten) zijn voorzien van een kindvriendelijke beveiliging.

Twee slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden; lengte 2.00 m. Er zijn in deze huizen twee badkamers aanwezig.

Het grote terras is deels overdekt heeft gemakkelijke stoelen, een eettafel en een grote parasol. De huizen liggen mooi op het terrein in de natuur met een vrij uitzicht.

Kortom de huizen zijn uitermate geschikt voor een aangename vakantie ongeacht welke periode van het jaar.

Wilt u lekker luxe vakantie houden?