Animatie

Voor jonge kinderen

Knutselclub

Van maandag t/m vrijdag, van 10 tot 12 uur is er voor de jonge kinderen een knutselochtend in het lokaal bij het zwembad.

Er wordt volop geplakt, geknipt, gekleurd en gevouwen. Voor iedereen is er een glaasje limonade.

Aan deelname van knutselochtend zijn geen kosten verbonden. Helaas niet meer dan 15 kinderen kunnen meedoen.

Moonlight Swimming

Een keer per week, op de woensdagavond blijft het zwembad langer open. Speciaal voor de kinderen is het zwembad dan verlicht en het terras voorzien van lichtjes en kaarsjes.

Na het zwemmen is er een vuurkorf met marshmallow’s. Lekker plakkerig !

Sport & Spel

Op Montmarsis kan veel worden gespeeld of het nu en echte wedstrijd is of vriendschappelijk. Voor iedereen is er wel een sportieve activiteit. Er worden dan ook regelmatig toernooitjes georganiseerd op Village de Montmarsis.

Jeu de Boules
De jeu de boules baan kan vrij worden bespeeld. In een emmer zijn voldoende ballen en de spelregels hangen aan het hek. Ook ‘s avonds kan worden gespeeld op een verlichte baan. Nodig uw kinderen, vrienden of andere vakantiegangers uit voor een avond jeu de boules.

Tennis
Op de tennisbaan mag vrij gespeeld worden. In overleg met andere spelers kunt u gebruik maken van het tennisveld. Bij de bistro van het zwembad zijn rackets en ballen te leen.

Speelveld
Op het grote speelveld worden vaak aan het begin van de avond voetbal wedstrijdjes gespeeld voor alle liefhebbers. Hier is ook een volleybal en badminton net uitgezet.

Tafeltennis
Bij het zwembad staan 2 tafeltennistafels die vrij te gebruiken zijn in overleg met andere spelers. U kunt batjes en balletjes lenen bij de bistro.

Tafelvoetbal
Door jong en oud wordt er gespeeld op het tafelvoetbalveld. Een spel kost 50 cent.

Poolbiljart
Overdag wordt dit biljart vooral gebruikt door de teenagers. ‘s Avonds worden nogal eens wedstrijdjes gespeeld tussen ouders en kinderen en vrienden. Een spel kost 2 €.

Speelplaats
Deze speelplaats met klimrek, schommel, glijbaan en zandbak is bedoeld voor kleine kinderen. Wilt u als ouder toezicht houden ?

Trampoline
Op de trampoline kan door iedereen gesprongen worden. Voor de veiligheid van de springer en anderen slechts één persoon per keer.

Pony rijden

Elke woensdag avond vanaf 19:30 uur is er een mogelijkheid voor de kinderen tot 12 jaar onder begeleiding  pony te rijden.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het knutsel lokaal voor 4€ per stuk.